Saturday, May 30, 2009

aku ni over kan?

aku rindu gila kat encik 1 ni
eventhough dia nun jauh di mata
tapi aku rase dekat di hati ni hah
dah agak lame aku abaikan die
sejak encik 2 ini pulak mula aktif menggiatkan
dirinya tahun ni men'tekel' aku
manakale die pulak agak sepi berbanding tahun lepas
dan pastu datang jugak encik satu lagi ni, encik 3.. sukses gak tekel aku..
isk2..die masih tetap sepi,,,

dan tetibe tanpa aral melintang menegak,
takde ribut taufan hatta tsunami
aku mimpikan encik 1, 3 ari lepas
waaaa tak penah pon mimpi die b4 ni weh
sungguh aku cakap aku rindu die


aku ni gila over kan?


saje random : i miss him so much that i listened to 'mirotic' and watched its MV over and over again.
love at the first sight, works till now..

Jun Pyo chibiYi Jeong chibi


current mood :loved.gif so loved...

current music: hello-lionel richie (i'm dedicating this song for him..hehehe)



4 comments:

harmila said...

may i know..sapekah incik2 itu tawu mcm tawu.. encik 1 mr R kah..

incik 2..EMM.sape ye..enick A ke

incik 3???..huhuhuhu

faradeeba said...

lala : hahahha..bace balik makcik..
hahah dan tekan setiap encik tuh..ade maksod tersembunyi di sebaliknye..

heheh =p

n d s v n t h said...

the first and the second encik are really my faves.
so puhlis, get lost with your 3rd encik.
i dont mind at all, really.

heeeee

faradeeba said...

ciknad: ur faves only.
but they're mine.

hey dont u dont like that bout my 3rd encik kayh...

he's hurt..

LOL

=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...