Thursday, September 1, 2016

hi awak

salam. hi awak.

lame sy x tulis kat sni..honestly sangat bz and ade la malas sikit menulis.
soo siape awak nih.. awak lah. awak yg dlu suke bace blog bodoh sy ni hahaha
sy tahu awak tak bace lagi blog nih hehe which is exactly why im writing to u now hehe
who cares nobody reads blogs anymore hahaha

so...ive met ur pengganti.
dia gila2.sangat gila acteli.we are waaayyy opposite to each other.
sy serius, dia pak lawak bodoh (menyampah mmule even ni sbb sy bnci kat die mmle hehe)
sy suke kucing, dia x suke
sy xsuke sukan, die suke.
sy pendiam, dia byk mulut orgnye
sy introvert, dia extrovert
sy fat, dia fit ( this is the exact words from him hahaha)
basically dia sangat2 lain dari sy..dari awak..

sebab kite kan same dlu..same2 snyp, same2 appreaciate personal time, we are introverts right

and why do i write this...
is it bcos i still love u?
nooo....

 i dont lve u anymore.
sume perasaan tu dah beralih.
im sure as well that uve moved on
ntah2 dah kawen


tapi...just tapi.... ade certain trait dari awak yg takde kt dia...trait yg sy miss kkadang
bukannya rindu awak, cuma karakter tu...

i miss it when u call me hundred times just to check on me
i miss it when u tell me u miss my smile
sy suke awak yg caring tu

hahhaha but pls dont get me wrong
we are nver getting back together
i love my fiance now
and i accept his flaws just like he's accepting mine
u see,,,im way more open to him than i was bila dengan awak
dia dah tengok cengeng sy, sy pnah mrah dia sbb sbb dlu tak suke kan kt mamat ni hehe
dia dah pnah kene hung up sbb mnyampah dgn perangai dia
dia tahu sy jnis kuat nangis
dia tahu sy ade baran hehe

awak tak pernah tgok side sy ni
so mgkin perasaan awk kt sy dlu bdasarkan ape benda yg sy sembunyikan dari awak

kkdg rindu je kat awak sbb dlu awk suke express perasaan kt sy
sy je jual mahal hahaha
skrg tunang sy x cmtu....
tapi sy tahu dia syg sy..walapun kkdg sy rase insecure sgt sbb sy ni kan boring orgnye...
tapi aritu sy tnmpk gmba sy jd background whatsapp die
omaigod siyes sy tkjut
tak sagke hehehhe
sbb sy pn x buat cmtu hahahaha

so kenape sy tulis benda ni kt awak
sebab macam mne pun...sy tahu awak baik
awak baik sgt.mungkin lagi baik dari tunang sy sdri..
so i still assume u as a friend
a good friend
walapun kita tak contact lagi...i still wish u lots of happiness
i hope we can meet each other one day and just talk about our lives now

cos i still anggap u as a good friend of mine.
so awak, take care.

:)

Thursday, December 10, 2015

wanita terbahagia

Jujur ku mengakuiPantas ku beriSeribu pujian buat kamu
Jauh di dalam hatiSelalu ku rasaBersyukur aku mengenangmuKerna cinta dari kamuJadikan akuWanita terbahagia di dunia
Bersama kamuKu jadi tahuArtinya waktulebih berharga dari harta di dunia
Bersama kamuKu rasa jauhLebih mengertiArti cinta tanpa harus mengucapkan cinta
Kamu ku yakin tahuKu yakin samaTujuanmu dengan tujuanku
Jauh di dalam hatiSelalu ku rasaBersyukur aku mengenangmuKerna cinta dari kamuJadikan akuWanita terbahagia di dunia
Bersama kamuKu jadi tahuArtinya waktuLebih berharga dari harta di dunia
Bersama kamuKu rasa jauhLebih mengertiArti cinta tanpa harus mengucapkan cinta
Bersama kamuKu jadi tahuArtinya waktuLebih berharga dari harta di dunia
Bersama kamuKu rasa jauhLebih mengertiArti cinta tanpa harus mengucapkan cinta
Bersama kamuKu rasa jauhLebih mengertiArti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

:)

i have not felt this for quite awhile
hope this will lasts ameen
pray for us

Saturday, October 24, 2015

:'(

i miss u la weh
rindu trok nih
erkhh penat la tunggu awak tau

cepat la abes and balik

nak nangis ase
:'(

Thursday, July 30, 2015

one last time

i still think of u.occasionally.
still hoping the best for u.in whatever u do :)
honestly.

we'll never get back together.
i dont think so.
but i still hope u think of me as once your dear friend.
we dont talk anymore.hardly any tanya khabar.
i want to.but i know uve been avoiding me since

its ok though.

harap dan doa baik2 aje utk awk and ur family
hope ur father is fast recovering


tc 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...