Tuesday, June 2, 2009

UBER AMAZING BLOG. this blog?really??

farahnz.blogspot is the uber amazing blog?

of course! and it's so easy for yours to be one too. find out at the end of this post =D



1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.

2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.

Si Pemberi Award

Cik Izdihar Azman atau name glemer Izi gitu..yg baru sahaje membuka online butiknya di sni..
usha jangan tak usha..barang dari NZ tuh..
hehe


1. Izi seorang yang cantik menarik dan memang da bomb!*sambil nyanyi lagu ruffedge itu dan potong bawang*

2.ade koleksi wardrobe yang pelbagai maka saye pun jeles.tak caye? tengok sni haa



3.pandai menggayekan dirinye seperti sorang model bertauliah lagi berkelayakan dari Elite Model Management..saye tak pandai posing2 gitu..huuu



4.she's someone yang betul2 akan put on serious effort and determination if she wants something..i envy that spirit.

5.sangat friendly maka secara otomatiknye die sangat disenangi oleh kelompok manusie. omputih pun campur sklik



6.sangat gila! hahaha.. i mean gila2..tapi that what makes her easy to befriend with. saye yang bisu ni pun senang nak blend in with her..

7.helpful..she helped me a lot last time kat intec dulu =D

8.hehhe..sensitip sket kot tapi ehem2 die sangat supportive same die. make saye pon envy juge..hahaha

alamak terlebey suda..(to quote: stacy af6) tapi takpelah..bak kate izi..hikhik

3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Bloggernye

1. ade polisi idop yang menyatakan ' anda dilarang sama sekali melbatkan diri dari melihat cerita hantu atau seram atau pembunuhan atau yang sewaktu dengannya'..nak tak nak kena ikut..

2.same cam izi gak.tak tahan sejuk..tapi ade hati nak honeymoon kat iceland(tipu!)

3.tak suke heavy breakfast.ngantok!

4. suka shopping! tapi amat.gila.liat nak kluar dari rumah.hahah..

5.suke bergaye tapi tak reti..hehe(no double meaning applied here k)

6.suka yang gila amat sangat kat gladiator heels. and baru jumpe satu online store yang teramat fabulous menjual barang hebat gile ni! sangat amat menarik,korang pasti tertarik sampai borong sume bawak balik..*huu jeles sebab baru tgh nak kumpul2 duet nih ;( check this out too... TenderBlush

7.ok cliche much tapi saye sangat amat cintakan muzik. cacat hidupku tanpanya..

8. *sila siap sedia untuk geli* saye rase saye cenderung kepada lelaki yang matang, berkewangan stabil, emosi pun stabil, tinggi ilmu di dada = lelaki berusia. cenderung je tak semestinye end up ngn diorang..hahah

9. tak suke amek gamba diri sendrik..simple, cos i'm not a model. *mesti korang ingat saye perasan nak jadi model, tapi sila bace sampai habis post ni dulu untk tahu maksudnye..tungguuuu*

10. suke shopping lagik tapi *&^%$%#@&^% kuching tak banyak shopping mall best cam kl.
so nafsu menghabiskan duet ku ini terbantut jap kat sini.


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

-Ti- my partner in crime kat umah..hhaha

-cik nurul.eei tak biase panggel gitu..hehe..lala sayangku..partner tgk industan and gossip 10000 kehidupan

-cik ciknad. sifu ku.hahha..takde die,tak lengkaplah kehidupan spazzing k-stuff ku.

-cik chika yang bakal kahwin umur 35 tahun(lebih kurangla) mengikut kuiz facebook..isk..jom same2 doa2 tak sampai gitu..

-bakal dr redzuan yang berade di tanah tumpah darahku.eh salah hrithik roshan..

-orang2 yang sudah ditag oleh izi..heheh..kalo mereka rajin lah nak buat 2 post ni..keh3. penerima bertuah ialah encik amir rajin gile, encik ame yg memang metro..hehe

-dah sebab saye takde pengikut tetap blog ni, saye tag anda.anda.anda.anda.dan anda. yang sudi membace blog burok ini. terima kasih. due to the fact that i have no frequent readers, i'm tagging u.u.u.u and u whom are kind enough to drop by here. thanks a bunch.


saje random : saye tak pandai posing, dress up, senyom..jadi saye memang bukan born model..hahaha


Jun Pyo chibi Yi Jeong chibi

current mood :thankful.gif thankful..of something happened before

current music : neorago-super junior





7 comments:

Redz da Tsar said...

maaf... intenet sedikit cibai... Tag anda ialah tag kedua dalam barisan... Sila tunggu turn dan remind saya setiap 2 minggu

doxbox said...

WAH!!!!MALULAH AWAK PUJI2.HAHAHHAHA

faradeeba said...

redz: baiklah encik popular..
hehe

izi: hehhe..bese je tuh =p

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Sluggish Downloads With NZB Downloads You Can Quickly Search Movies, Games, MP3 Albums, Applications & Download Them @ Fast Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

Anonymous said...

Inquire Our Cheerless Prices at www.Pharmashack.com, The Unequalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Chemist's snitch on [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Espy Guarded Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Natter a Stupendous Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] As a grant-money to Your Nutriment ! We Hold out of order up Swap splotch [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]google blackhat[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood ways to generate an income online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...