Sunday, March 29, 2009

apabila ARJUN RAMPAL boleh cakap melayu

dalam mimpi aku.hoho

amaran : post ini mengandungi ciri-ciri mengarut sebab ia menceritakan kisah suatu mimpi.
jadi sila tinggalkan sahaje rasa meluat atau menyampah anda di awal post ini.
trimas.

ok.so last night i had dream.a very happy one and of course mengarut.pelik jugak
sebab i actually ingat my mimpi 2 malam in a row.malam sebelumnya aku mimpi horror comedy.comedy sebab mr.bean adalah watak utama mimpi tersebut.(kalau tak kenal sape itu mr bean memang anda ni bukan makhluk bumi)horror sebab ia berplotkan satu cerita seram yang saya tengok kat tv mase saye 8 tahun.tajuk dia 'nightmare on the 13th floor'.yang laennya dalam mimpi saye ia adalah the 7th floor. mr bean ni terperangkap dalam kisah pembunuhan di floor ke 7 sebuah hotel.bayangkanla mr bean and a murder story.
well,dalam mimpi sume boleh jadi.

ok cakap pasal dalam mimpi sume boleh jadi.kalau sebelumnya aku mimpi mende yang tak seronok langsung, semalamnya i had a so very wonderful dream sampai aku berharapkan aku tak bangun dari mimpi tuh and teros dan terus bermimpi.bestnnye..

tapi aku terbangun juga dan sebab seronok sangat mimpi ni,i've decided to 'mememorikan' ia dalam blog ini...

aku tengah makan-makan kat satu jamuan.tak ingat jamuan ape.yang syoknya jamuan ni ade ramai artis bollywood buat shooting kat area dekat-dekat tuh...and then aku pun cakap la

"bestnye kalau dapat jumpe diorang in person!"

kat member2 sekolah aku kat situ.and yang aku ingat sorang je which was lina shabbir(lala2,saye tercari-cari kamu)..FYI,lina ni sorang yang berani and jenis outspoken sket(sori lina) so dia teros pegi kat area shooting tuh nak bgtau diorang

gile!aku dalam mimpi tuh try nak stop die(malu dowh jmpe diorang,nanti saye blushing dalam gelap..heheh)

and then lame sket,datang la ramai2.ade srk,hrithik roshan!!,arjun rampal,saif ali khan(ni je yang aku ingat) kat meja tempat aku makan. i was like OMG2!!tak bernapas2..
srk


arjun rampal

hrithik roshan

then kami borak2. seriously srk ngan arjun rampal sangat banyak borak .best2!!aku yang rendah diri ni mengaku la kat diorang yang aku tak bape bagus speaking so hope they can just ignore my broken and grammatically-ill english.hoho. arjun rampal being so sarcastic, he asked me something like
"......are...house?" . i just answered his question,without noticing the grammar mistake he purposely buat. tak pasal-pasal dapat "there was a mistake in my question just now. it was supposed to be 'is' instead of 'are'.don't u noticed it?"(something like that la)

oh my..malunye.tapi lepas tuh dia gelak2 je and sambung borak.how can i feel offended when he is actually arjun rampal! bukan senang nak jumpe...ngeee =p
dia ade jugak cakap melayu seket.tak ingat la amendenya tapi bila aku tanye mane die blaja cakap, his simple reply was "i've been to malaysia shooting "Don" before".
oh ya, die and srk pnah shoot kat msia dulu so no wonder la..hoho

yang sangat tak best mimpi ni ialah hrithik roshan sangat,amat SOMBONG! he just sat there and did nothing,watching me,srk and arjun borak2.isk2..dah la tuh,bila ade orang panggil diorang suroh shooting balik, he just said "Ok,we have to go now" and left. omg i was so frustated.dalam mimpi tuh.

saif ali khan plak tak engat sangat camne.who cares,tak minat sangat pun die.hehe

pas diorang blah tuh, aku pun dengan gembirenye sambong makan.(bodo kan tak amek autograf pon).tapi tak abis lagi ni, lepas tu srk ngn arjun datang balek bagi something kat aku.somthing tuh aku tak ingat amendenye.isk2 apeda..

aleh2 da terjage.tgok jam pukol 6.30 pagi menandakan aku terlambat suboh(sni masuk awal).

now i am looking forward to sleep cos maybe someone else would come visiting me in my dream later..hehe

good night.sweet dreams everybody


current mood:excited.gif excited!

current music: gee-snsd

1 comment:

LinA Shabbir said...

babe~
cop2,
ni dibah ke????
serious?
aku nih linashabbir.
huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...