Tuesday, April 14, 2009

cobaan ke2 ke arah 'fuwyf berdedikasi'...berjaya!


masakan sayur sawi (nama spesifik masakan gagal dikenalpasti)


sambal udang petai (eksyen je letak petai padahal takdak pon..say euwww to petai)



alhamdulillah sebab berjaya juga orang yang kurang pandai masak ini
melakukan transformasi ala-ala AF7 ke atas udang dan sawi menjadikan
mereka sedap dan nyaman dimamam..hoho(bolehlah..bagi saye..heh =p)
fuhaz ku kini boleh tersenyum lebaaaaaaaar....


saje random: rambut pendek gorgeous rihanna is sooo cute on irma hasmie masa ABPBH 08 last sunday which makes me wonder..maybe i should chop off my hair as well.hoho. n aril af7 is omg! comeynye die duet ngan marsha lagu 'aku dan dirimu'.
jom afundi AKIM n ARIL!


current mood : relaxed.gif relaxed

current music : aku dan dirimu - ari lasso feat BCL diiringi bunyian kucing2 jantan gatal nak mengawan pepagi bute nih..cess




5 comments:

Redzwan Abdullah said...

masih lagi dgn AF?
Haha...
Macam sedap jer lauk tue...
Dah lama tak makan seafood

t.i.h.a.m.e said...

eleh..sejak bila lak minat akim nieh!?hahaah
ala,kecoh je ngan lauk die tu.ahaha
-wink-
good job la btw:))

oryza sativa said...

congrat2... mcm sedap je ko masak...
aku still tgk AF7 even aku kat Australia pun... x boleh miss...
btw, Faka minat lagu korea GG ni...

n d s v n t h said...

hey hey
dah busan ngn ringtone anda?
teringin nk ringtone (kpop) baruk?

sile ke blog saye. ngeh2. manyak ringtone aku baru wat. hins hinsss

faradeeba said...

redz : eh mmg sedap pon.hehe
op t'angkat bakul t'angkat sendrik =p
dah takde mende nk wat nk umah
t'layan plak af taun ni..hehe

ti : ye la..i know akak tak terer masak cam u..ngeh2..
but i am beginning to be ur greatest rival ever.heheh

akak mmg mnat akim leh..
xtau ke?

amir : makaseh2..boleh la tahan.hehe
yup..btw, awk mnat sape af7?

haha..sile2.join the korean fan club. =)

ciknad : ye..i lyke dat honey by kara. thnks..

o no tak denga lagu heartquake tuh..
ok2 nak dload ni..ngeh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...