Wednesday, March 23, 2011

clarification: faRa's bLuRbs tau.bukan faRa bLuR...



habis kuiz CVS, Respiratory yang ok esei, agak hampes MCQ
bukak blog, something tickled me
i started giggling

ni bukan 1st time actually..hehe..tapi hari ni rajin pulak nak tulis blog.
ceh cam takde EAW research report yang nak kena hantar kan..
btw terima kasih kat orang skudai tu.. =)
juga kat ada several orang yang pernah google blog ni

tapi blog kite ni namenye fara's blurbs. bukan fara blur.

blurbs ni maksudnya cam simple review or description on something.
lebih kurang gitu la maksudnya..

blur pulak maksudnya kurang jelas or konpius kan..
ye kite memang blur orangnya sebenarnya tapi tak sampai ati nak mengaku kat blog sendiri
pe tah lagi jadi title blog
teehee ;p

so paham da kan sekarang =)


saje random: tapi kalau ada lagi orang nak google 'fara blur ke bebel' pun takpe je.
i find it cuet, eh cute actually ;D



3 comments:

Bianchii said...

Hello.
I started to write blog in English.
I will write about everything, will be a lot of pictures, reviews of books, films, songs etc.
So it would be nice if you visit my blog sometimes :)
(Sorry for mistakes, I'm still learning English)
http://bianchii.blogspot.com

faradeeba said...

hye thanks a lot 4 coming =)

shivanthy said...

NICE BLOG nicely done

just have a look my blog thanks

http://vfsdf.blogspot.com/

http://hairstyleshairproducts.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...