Saturday, February 6, 2010

old memories masa sekolah rendah dulu

masa sekolah rendah dulu, i bet semua geng-geng sezaman saya
tengok cerita 'The Cave of the Golden Roses' kat TV2 dulu.
malam-malam dia tayang. tipu la kalau tak tau.kat uTube melambak2 orang msia komen.kat UIA ni pun jumpa kawan yang suka tengok..
dulu sanggup tuh stay up nak tengok
(bayangkan farah yang gila skema rajin gi sekolah time kecik2 pun
sanggup wat gini)






heroin dia nama fantaghiro.cun gila minah ni. hero dia si romualdo. tup2 masuk dalam sungai
jadi batu. ada banyak gak villains dalam cita ni. tapi of course lah villain paling hot which is tarabas yang jadik kesukaan and ingat sampai sekarang..gila lah i suka gila part fantaghiro ngan tarabas .gile hot mamat ni. i sampai lagi suka tarabas than romualdo..both are hot tapi bad guy always triumph..haha ;D


Fantaghiro


Romuoldo


Tarabas!

masa kecik i budus lagi so tak tau lak cite ni kat tv2 tuh alih suara dari itali to omputih..hahaha..
scene feveret i masa Fantaghiro nak kiss Tarabas yang chain himself up cos Tarabas will tukar jadik beast due to his evil nature,so dia tak nak la harm Fantaghiro(ahaahhakkss suka gila part ni so sweet;P tipu lagi la kalau sape fan diorang ni tak tau n xengat scene ni)

tapi tak de la scene kiss tu, TV msia katekan..so i still selamat dari unsur tak elok
masa kecik dulu..haha




5 comments:

tiha. said...

hurm..cm pnh dgr je fntaghiro,tarabas esp.
huu..tp x bape nk ingt

si gadis said...

den x penah dengar..x penah den dengar,,x penah den tgk

den kampung..ngehehhe

eme said...

Bellisima musica...BELLISIMA!!
Tere, Argentina.

faradeeba said...

tiha: seriusly babe??
i remembered watching it wit u
ingat btul2

lala:hahaha
lawak mung mkck
kawan2 i sume cni rasenye pnah tgk
u xkmpg
u mknenye u rajen xtgk tv kck2 dlu
hehe

eme: :) but i dont get what u wrote
here

Anonymous said...

seme sizen cite nih da leh dnlod n tgk kt utube kcuali sizen yg de tarabas.. still on going kot.. *my 2cents ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...