Saturday, February 20, 2010

dah ada 2 buffered earnings + gambar vacation perlis

bila i check2 my nuffnang profile
kat earning tuh
tengok2 dapat 2 buffered earnings
happy bila ada advertisers yang
BAIK HATI, PEMURAH
untuk bertempek and menapak lelama sikit
kat blog hingusan i nih
siapakah mereka yang encem and gorgeous nih?







....DRUM ROLLLLLLL sket.....






1. Celcom Channel X
suka Celcom ni cos contohlah sini my friends
belambak gila guna U-Pax
memang berbaloi and murah gila
jimat sokmo


2. Titus Valentine Day
Solvil et Titus ni brand jam khas
untuk mereka2 yang pentingkan klas,fashion gitu
tengoklah jam2 dia
cun gile!


to these 2 advertisers
i would like cakap
terima kasih manyak2 lah
sayang peluk cium sikit
muah
♥ ♥muah
sikit2 je banyak2 tak boleh
i simpan untuk husband i nanti
;D

well maybe nanti metered earnings nya nanti
dalam rm 1-10 je
or maybe like 1-5 jek
tapi oklah untuk junior nuffnangers macam i ni
tak sampai setahun pun join nuffnang
tak lagi puluh2,ratus2 hatta ribu-riban macam
hanis zalikha yang dapat 3k sebulan from blogging jek
cayalah hanis!
baru setahun padi muda than me
tapi dah ada income gitu
isk2 jeles
sumpah jeles

by the way, alang2 dah update blog ni
terpaksa lah i selit sikit
gambar i time vacation kat perlis last week
terpaksa tuh..
makcik paksa! hahah memaen je ;p


AMARAN.WARNING.CAUTION.

1. i dah gem♥♥ (mind me.ni perkataan lucah
untuk perempuan kayh ;p)
sebab guest = orang yang selalu disumbat dijamu makan oleh
tuan rumah.
so i pun dah fluffy sikit.

(gedik guna fluffy.nampak comey sikit dari tembam.
apa yang anda bayangkan bila dengar tembam?
"eeiii gemuk." "eeei bulat.bola ke tuh?"

bila fluffy??
"ooo comel je tuh." "kiut miut la. tak kembang pun i tengok."
psikologi main peranan.nuff said)

2. i dah kelam aka gelap.
akibat main air terjun.aiyooo
sunblock pakai tapi tak re-apply.
padan muka.
eh tak padan la dengan muka..
padan la dengan ketiak rambut hitam ni..
hmmph padan padan :(

3. rambut i serabai gila.
enuff said.
lama sangat tak trim.
sebab tu tadi baru lepas trim hujung rambut
and buat fringe.
mak baca,bagus untuk mencepatkan pertumbuhan rambut kita tau
nyah ( kan nyah lala kan?? haha)

so, bila tengok gambar2 nih
hilangkan bersama
pikiran anda yang mana ada
word 'gemuk','gelap' & 'serabai'
bersama dengan air sembahyang yang telah
batal akibat terlelap dengan ganasnya atas katil
sambil baca post gila panjang mengarut nih.

ok?
cun?
cantek?

bagussss anak murid cikgu







macam biasa muka geli mesti ada ;p
btw time ni panas menyengat.pasal tuh ada
effect mata sepet.hakikatnya tak pun.hukhuk


ni saja lah ya murid2.
cikgu tak larat nak post banyak2
internet " lajuuuuu gila sepantas lightning kat sini"
penat tunggu upload gambar ni
buang masa i buat lab report
eh reportS ni.
:(


bye.

6 comments:

tiha. said...

I xbrape nk paham the part sal celcom ngan jam tuh. ??
blurr

da potong? nk nengok!

tiha. said...

I xbrape nk paham the part sal celcom ngan jam tuh. ??
blurr

da potong? nk nengok!

faradeeba said...

tiha:buffered means advertisers beli space kat blog kite ntok ltk iklan

meaning smpi tarikh die nk stop,smpi tu la jmpe ads yg same kat blog ni solvil et

stkt ni iklan jam n celcom ni bli space iklan i kat bwh ni

income die..emmm
depends kat blog kot.
xla byk mane klo blog i ni

stkt ni xleh ckp lah cos x stop lagi

bile dah stop baru i tau bpe sbnanye i earn
but so far sen2 je baru
blog ni pon tgh slow traffic skg

klo hanis zalikha bleh la ribu riban
tapi basically die bya bukan ikut click..
tapi saket la kne maintain trfk

tiha. said...

oh i see

oh well, maseh xpaham
LOL
xpe2, let it be.
heee

kenwooi said...

i see a nice pink bike! =D

kenwooi.com

faradeeba said...

tiha:hahah..xpelah mache

kenwooi: nice isnt it??
lots of bikes there
but i purposely posed at the one of pink color..

pink freak yes i am..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...