Monday, February 1, 2010

kalau semua perkataan ialah MISS mesti dah penuh post ni

saya tak pernah terlepas kapal terbang
tak nak MISS flight, duit mana nak cekau loh

saya tak pernah pergi ke latihan menembak
ke hape,
tapi saya pasti kalau saya pergi mesti saya MISS banyak kali target tuh

saya ialah seorang 'Cik'
tapi sekarang ni saya lebih suka dipanggil 'MISS'

saya sangat minat Jaejoong
tapi macam mana lah saya boleh MISS untuk wish birthday dia hari tu

sekarang ni ramai orang yang hilang barang kat mahallah
takut sangat kalau barang saya pulak yang MISSING dari saya nanti

tak sabar balik rumah
adik yang lama MISSING dah balik from China




vivid.signs.but.are.still.difficult.to.be.read.
im.left.confused.unclear.mixed up.


current song: kau atau aku(tarik tali) -elyana

BTW, sekarang ni saya exam.lagi sehari tinggal.lepas ni
boleh la saya reply komen2 kat shoutbox and further explain pasal SENDAYU RENDAH.
ehehe.harap maklum ;D

bajet popular gile minah ni


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...