Tuesday, March 12, 2013

Pharmacy Day 2013

me during counselling session
 
taktau effect ape tah yang buat nampak pendek sgt :I
  

yang kat bawah2 ni plak kredit to  official photographer program ni, Akram..





 
 
haha tak prasan plak ad orang snap gambar time tgah check BP ni :) 

 overall, program ni bleh kate sgt bjaye.tapi yang tak brape nk berjaye nye, breakfast yg disediakan pagi tu nasi lemak, lunch nasi gulai kawah bagai..hmmm 

hehe

3 comments:

Mrs.Nur said...

korg sume nmpk matured gile dah..tahniah..tahniah!!

Syahmi Shukor said...

wow farah mcm pharmacist berjaya lah hehe =)

faradeeba said...

brit : haha trimas2 ...im sure u are as well dear :)

syahmi: haha tq2 tak sangke plak kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...