Sunday, September 18, 2011

bila dah homesick tu..

orang cakap kalau dah desperate sangat tu, apa2 cara or benda kita boleh buat

same la with me tadi.sekarang..

i am so desperate to speak with my mom
tengah2 stadi pharmacokinetics..
tak leh fokus2..nak cakap ngan mama jugak :p
padahal pukul 9.30 pm lebih  tadi dah cakap dah
(time entry ni ditulis pukul 10.36pm so tadi 2nd time call dalam pukul 10.20 camtu)

so i reached the phone, call hilmi dulu
kot2 mama dah tido takut kacau pulak

dengan frustnya, mama dah tido :( :(
emmm but instead of hanging up,
i borak ngan imi
which is rare, extraordinary

hehehe

kira nya tak dapat cakap ngan mama,
ngan adik pun jadi la
padahal kitorang ni sengal je kat rumah tu

best borak2 ngan imi tadi
eventho ngarut le
klaka sarawak la yang best
terikut ngan imi,
pekat cakapnya
siap leh klaka iban gik
respek sama lu bro :D


ala apa ni mengarut ni
tu la sakit rumah sangat

current mood: sangat2 nak peluk mama

13 comments:

Redbloodsnow said...

hehe..sekali sekali borak dgn adik mmg best. eh chop. cakap sarawak??? ORG SARAWAK ker?

if yes...then kita senegeri ler ni..hehe

Redbloodsnow said...

EH CHOP! ckp srawak??? org sarawak ker?? if yes...means kita senegeri loh...hehehe

faradeeba said...

hehehe..sik2.mek diam siya jak
mek miak kl

heheh
klaka sarawak pun berterabor ni ;D

n a d i a h said...

fu-yoh dah study pharmacokinetics!

btw, laaaa, nama adik kita sama rupanya haha. helmi/hilmi keke.

faradeeba said...

honestly, yes i did study

but

honestly, do u really think i'm into it??

obviously tak la kan ni dok reply komen awk ni

ahaha

faradeeba said...

ni payah xde nota hardcopy ni..
adess

n a d i a h said...

but stilllllll, study dah kottttt! bak sikit kerajinan sobs ;~;

faradeeba said...

ok.nah.. ;D

bak la sikit kegeniusan awk pls

sobs

n a d i a h said...

HAH! Bullshit! genius amende! haha.

fyna said...

mesti anak manje ni kan =)

faradeeba said...

nadiah: yeah yeah ignore it while u can ;D

kak fyna: hehe sket je

Run Away said...

anak manja memang mcm ni kan...hek...;d

faradeeba said...

run away: hehehe..kita serupaaaa ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...