Thursday, September 25, 2008

15 mnde orang xtau pasal ak

1. ak sntiase pnah bharap housestair hrithik ngan sharukh akan tgugat dgn khadiran org ketige iaitu AKU..hahaha

2. sbb 2 la ak SANGATxinfinity mau ke india nanti ntok laksanekan misi jahat penting ak tuh..doakan ak bjaye tau

3. ak ni b'double eyelid dan bkulit glap lagi..motip ak tuleh mnde ni sbb musykil ngn bbpe orang kat bbpe tmpt (cth:txi,psr mlm) yg panggil ak amoi..r u being sarcastic??

4.mak ak plek bebena pesal anak die gle tol ngn industan..tym ngandung ak dlu die xpnah gle kat mne2 incik bangladesh mirip sharukh ke apetah lagi cam hrithik..ak pon musykil..korang tau ke nape?

5.music is my life..cant live without it..no wonder certain people deem it as their religion

6.sperti chikah ,ak jge bkn insan sosial..privacy is precious..

7.tpi ak jge bkn manusie sumbang ,just penyenyap around people i rarely know( ak xgne istilah kera sumbang sbb ak xstuju ngn teori darwin yg ckp manusie evolve from apes..apeda)

8.mcm chikah gak..dlu ak bnci gle pink,time ak skola menenga dlu.siyes ak ade smcm allergy ngn pink smpi penin mate ak nengok esp yg striking tuh..tpi skg ni cadar katel ak pon da kale pink..ape kes eh?

9.ak ni agak skema..adekah sbb tuh ak ni prefect dlu?heh

10.ak xpnah gi mmne konsert.kat india apetah lagi kat msia ni..sedeh kan..

11.ak ske bace detektif conan..lame da xbace.sesape leh kasi pinjam?n same goes to archie comics. kekadang ak b'angan ak la c veronica lodge..h0ho (tapi ak xnak gilekan archie-kins tuh sampai asek gado ngan betty je..ak nk bhijrah kua dari riverdale n gi la nY ke LA ke..haha..poyo =p)

12. c cenad glekan kihae pairing, ak lak glekan the jodi(s) of srkajol n hrithikareena ..mereke padan bangat!!

13.walopon korean-stuff sdkit sbyk tlah mpengaruhi ak skang, thanks to cenad..heh, but india ttp di atiku..patriotik x ak??hahaha

14. tapi msia lagi la di atiku..klo la ak dpt fly, ak ttp mau balek sni n serve da country..h0ho lagi skli patriotik gak ak ni..kan?kan?kan?........cakap je ye

15.eventhough best nk balek umah nnti tp ak sangat tensi nak balek sabtu 27 ni cos abah sude m'disconnect'n umah dri teknologi yg melaghakan iaitu internet sbb sume ank btuah bliau tlah dan akan pekse taon ni..upsr,spm,SSABSA..huhu





ok chikah.done my part..tq sbab tag saye aritu..atleast bosan2 abeh xm ade mnde nk buat..(^-^)

3 comments:

karmila said...

hahaha..
da besau nh
xde nk menci pink da eh..

seperti yg sye ckp..
pink switt ngan u..hahaha.

p/s:sori makcik..if my mood dekat2 raye nh sngat hudus dan budus..huhu
selamat ari raye!
miss u.

nape la uncle potong tenet..adehh

chika said...

eheheheee..
pink is da new cOol!
hahah!!
slamat hari rayaa!!
maaf zahir dan batin.
(^_^)

n d s v n t h said...

jodi tu cm aku punye otp ke?
jodi=otp?
one true pairing?

13.walopon korean-stuff sdkit sbyk tlah mpengaruhi ak skang, thanks to cenad..heh, but india ttp di atiku..patriotik x ak??hahaha

ngee~~
*wat muka inesen*

ala, ko nk balik serve country la sgt. tau sgt, omesick je tuh. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...